ibus-setup failed

DoneSubmitted by Wensheng Xie.
Details
3 participants
  • Ricardo Wurmus
  • Wensheng Xie
  • zimoun
Owner
unassigned
Severity
normal
W
W
Wensheng Xie wrote on 14 May 2020 14:22
(address . bug-guix@gnu.org)
HE1P190MB02814DF802648D1FA102788BB0BC0@HE1P190MB0281.EURP190.PROD.OUTLOOK.COM
wxie@guix ~$ ibus-daemon --xim --replace --daemonizewxie@guix ~$ ibus-setup/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:177: Warning: cannot register existing type 'GdkPixbuf' g_type = info.get_g_type()/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:177: Warning: g_type_add_interface_static: assertion 'G_TYPE_IS_INSTANTIATABLE (instance_type)' failed g_type = info.get_g_type()/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:177: Warning: g_once_init_leave: assertion 'result != 0' failed g_type = info.get_g_type()/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:211: Warning: g_type_get_qdata: assertion 'node != NULL' failed type_ = g_type.pytype/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:225: Warning: g_type_get_qdata: assertion 'node != NULL' failed g_type.pytype = wrapper/gnu/store/y4qwsw06ynvw3fjk2lrspp89mfmjzj5i-python-pygobject-3.28.3/lib/python3.7/site-packages/gi/module.py:225: Warning: g_type_set_qdata: assertion 'node != NULL' failed g_type.pytype = wrapper
cannot setup extra input method, e.g., ibus-rime
R
R
Ricardo Wurmus wrote on 14 May 2020 15:22
(address . 41257@debbugs.gnu.org)
877dxek5wz.fsf@elephly.net
Does it work after removing ~/.config/ibus and ~/.cache/ibus/?
-- Ricardo
Z
Z
zimoun wrote on 29 Oct 2020 00:03
control message for bug #41257
(address . control@debbugs.gnu.org)
86tuuex8aw.fsf@gmail.com
tags 41257 + moreinfoquit
R
R
Ricardo Wurmus wrote on 16 Jun 00:36 +0200
ibus-setup failed
(address . 41257-done@debbugs.gnu.org)
87bl86rbzp.fsf@elephly.net
Hi,
I cannot reproduce this. On my Xfce system that was updated today the very same command succeeds.
I’m using ibus with ibus-libpinyin.
-- Ricardo
Closed
?
Your comment

Commenting via the web interface is currently disabled.

To comment on this conversation send email to 41257@debbugs.gnu.org